RECYCLE MARKT Staat jouw zolder ook vol met speelgoed waar jouw kinderen te groot voor zijn of waar ze hun interesse in zijn verloren? Allemans organiseert een speelgoed recyclemarkt! Lever het (in perfecte staat verkerende) speelgoed vooraf in of neem dit mee naar de markt en kom op op woensdag 30 of donderdag 1 december naar de markt om gratis iets uit te zoeken bij een van de andere donateurs. Zo dragen we samen bij aan een duurzame en betaalbare pakjesavond voor iedereen.

HOE WERKT HET? Breng je 3 stuks mee en neem je er weer 1 mee terug of juist andersom? Dat mag! Het gaat niet om de waarde van het speelgoed maar om het ruilen zelf. En…je hoeft niet bang te zijn dat je met nog meer naar huis gaat dan je kwam want niet-geruilde items mag je (hoeft niet) bij Allemans achterlaten. Dit speelgoed wordt gedoneerd aan de Tilburgse Speelgoedbank. Ook worden er gezinnen die member zijn bij Stichting Quiet Tilburg uitgenodigd om 2 stuks speelgoed per kind gratis uit te komen zoeken tijdens de recyclemarkt.

Datum: woensdag 30 november en donderdag 1 december
Tijd: 19:00u – 21:00u
Adres: Kommerstraat 2a in Tilburg (Allemans)

Voorwaarden:

  • Het speelgoed wat je wilt ruilen of doneren kun je vooraf inleveren bij Allemans. Dit kan op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Bij het inleveren noteer je je naam op een lijst en daarmee heb je toegang tot de recyclemarkt op 30 november en/of 1 december.
  • Het speelgoed ziet er nog tiptop uit, is schoon, compleet en heel. Natuurlijk mag het wat gebruikerssporen hebben maar vraag jezelf af: zou ik dit mijn kind kado geven op pakjesavond. Nee? Dan is het ook niet geschikt voor de recyclemarkt.
  • Het gaat uitsluitend om speelgoed, (gezelschaps)spellen, leesboeken en knutselmateriaal voor kinderen in de leeftijd 0-12 jaar. Geen kleding, DVD’s en dergelijke.
  • De recyclemarkt is alleen toegankelijk voor donateurs van speelgoed (dus mensen die speelgoed om te ruilen inbrengen) en de door Allemans uitgenodigde gezinnen die aangesloten zijn bij Stichting Quiet Tilburg.

Stuur bij vragen gerust een mailtje naar info@allemans.nl.

Call to action

Scroll naar top