ALLEMANSVRIENDEN – Een logo ontwerpen, een website bouwen, foto’s maken… Er komt nogal wat bij kijken als je een stichting op wilt richten en onder de aandacht wilt brengen. Hoe fijn is het dan dat er mensen zijn die belangeloos hun tijd, energie en liefde in willen zetten om je een vliegende start te geven. Die eigenlijk precies dat doen, waar Allemans voor staat: het delen van kennis, ervaring en middelen.

De geweldig creatieve Madelon de Graauw bood zich aan om het logo van Allemans te ontwerpen. De briefing? Kracht, verbinding, puur en groei. Verhalen weven. En het liefst ook nog iets met de vorm van de schuur. Ga er maar aan staan! Madelon deed het.

Dan een website. Wel een doel voor ogen, geen technische kennis in huis. Charlottes Tekst en Media is een heel bijzonder bedrijf dat zich specifiek inzet voor ondernemers die de wereld een beetje mooier willen maken. Hoe blij zijn wij dat Charlotte ook voor Allemans een professionele website wilde bouwen die ons duurzame, maatschappelijk verantwoorde verhaal vertelt.

En op een website moeten natuurlijk afbeeldingen staan, die de sfeer van de locatie weergeven. Karlijn van MadeByKar sponsorde een complete beeldbank om maanden mee vooruit te kunnen.

Madelon, Charlotte en Karlijn, dankjewel dat jullie de eerste Allemansvrienden wilden zijn.

Wil je ook Allemansvriend worden?

Scroll naar top