ACTIVERINGSTHUIS – In contact en in verbinding blijven. De afgelopen twee jaar hebben we meer dan ooit gemerkt hoe belangrijk dit is. Voor je welbevinden, gezondheid en inspiratie. Maar hoe je dit doet, in verbinding blijven of een stam vormen, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker als je jong en betrokken bent, maar niet zo houdt van uitgaan of grote groepen. Daarom lanceren Het Activeringshuis en Allemans een jongerenproject: ActiveringsThuis.

Twee keer per maand stelt Allemans haar deuren open voor jongeren zodat zij elkaar kunnen ontmoeten in een huislijke, veilige omgeving. Om samen te koken of een spelletje te spelen. Of om mee te doen aan een van de wisselende workshops die wordt gegeven, zoals een ecosysteem maken in een glazen pot, een workshop stekken, een vollemaan wandeling onder begeleiding van een gids of intuitief schilderen. Zonder schermpjes, in contact.

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan deze (donderdag)avonden? Stuur dan een mailtje naar info@activeringshuis.com of stuur een DM via Instagram.

Over Het Activeringshuis

Scroll naar top