Allemans ligt in natuur- en landschapsgebied Moerenburg aan de rand van Tilburg. Aan de ene kant kijk je uit over de levendige Piushaven en stadsbebouwing, aan de andere kant bepalen wilgen, water en schapen het uitzicht. Deze dynamiek, de hectiek van de stad met al haar mogelijkheden in combinatie met de onthaastende werking van de natuur, maakt Allemans tot een unieke vergaderlocatie.

Vergaderen bij Allemans is niet alledaags. Natuurlijk beschikken we over goede koffie, krachtige wifi, lekkere stoelen en een reuze-digibord. Maar daarnaast hebben we prachtige plekken om in alle rust inspiratie op te doen en een goed gesprek te voeren. Op de steiger aan de zwemvijver, onder de fruitbomen in de boomgaard, aan het water uitkijkend over de skyline van Tilburg of rond de brandende houtkachel.

In overleg maken we samen een mooi programma. Een wandeling met gids, een kookworkshop of samen de handen uit de mouwen steken in ons voedselbos kan jouw bijeenkomst dat beetje extra geven.

Interesse?

We horen graag wat jouw wensen zijn en met hoeveel personen je zou willen komen (max. 20 personen) en maken graag een offerte op maat.

Wist je dat de volledige opbrengst ten goede komt aan de maatschappelijke activiteiten van Stichting Allemans? Zo draagt jouw bedrijf haar steentje bij aan het stimuleren van de kansengelijkheid in de regio Tilburg.

Vergaderen bij Allemans kan uitsluitend op dinsdag en donderdag.


Verrassende catering – Van ver en dichtbij
Een uitgebreide lunch, ontspannen diner of zelf aan de slag in de keuken? Kies bijvoorbeeld uit:

  • Wereldgerechten – Nieuwkomers bereiden, zelf of samen met de gasten, de lekkerste interculturele gerechten uit alle delen van de wereld. Niet alleen verrassend maar ook verbindend en waardevol. Door samen te koken, lachen en praten dragen we bij taalverrijking, participatie, ontmoeting en wederzijds begrip tussen verschillende culturen.
  • Biologisch Brabant – Deze overdadige gerechten worden bereid met ingrediënten uit de moestuin en van lokale tuinders en slagerijen. Deel een maaltijdplank aan onze lange tafels of ga op pad met een goed gevulde picknickmand.
  • Kliekjeslunch – Een wat kleiner gezelschap? Dan kun je ook kiezen voor de kliekjeslunch. Wij houden bij Allemans niet van verspilling. En aangezien er regelmatig de lekkerste verse maaltijden bereid worden, vriezen we direct in wat er over is. Voor een klein bedrag serveren we een volwaardige kliekjeslunch.
Vergaderen in Tilburg

Arabische lunch door nieuwkomers
Kookworkshop in Tilburg
Scroll naar top