Slapen onder het zachtste duurzame beddengoed in de nok van de Vlaamse schuur. Wakker worden met een vers biologische ontbijtje, geserveerd op je prive terras aan het water, op de steiger of behaaglijk binnen in de glazen serre. En na een duik in de natuurlijke zwemvijver warm je op onder de regendouche. De bed & breakfast van Allemans is de perfecte plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers, voor cultuursnuivers en avonturiers.

  • Pak licht en laat je verwennen – De bad- en slaapkamer bereik je via een wenteltrap. Niet handig met grote koffers, zware en helaas ook niet geschikt wanneer je niet zo goed ter been bent. Maar als je de klim gemaakt hebt, word je beloond met fijne badjassen, voldoende handdoeken, natuurlijke douchegel en shampoo, verse koffie, thee en limonade. Je hebt dus ook niet zoveel nodig!

  • Wel wifi, geen televisie – Een beetje aandacht voor je omgeving en voor elkaar.

  • Eten en drinken – Het ontbijt is inbegrepen. We geven je graag tips waar je in Tilburg lekker kunt lunchen, borrelen en dineren. Een flesje wijn of biertje van La Trappe op de kamer? Dat kan geregeld worden!

  • Honden en baby’s – We zetten graag een opgemaakt babybedje op de kamer. Honden zijn helaas niet welkom maar er lopen 4 poezen en 6 kippen op het erf om te aaien en knuffelen.

Reserveren

De B&B biedt plek aan 2 personen en de kosten bedragen 100 euro per nacht (exclusief toeristenbelasting). Het ontbijt, koffie, thee en limonade zijn inbegrepen. Als je ons een mailtje stuurt, kijken we nog een plekje vrij hebben!

Scroll naar top